Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon kávézónkról vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Németh Andrea
  2014. 07. 25.
  Nyolc éve vagyok törzsvendég a Macchiato Caffeban. Akkor költöztem Hévízre, hogy elindítsam a Fox Autorent hévízi irodáját. Az iroda elkészüléséig a városban az egyetlen nyilvános internet elérés a Macchiato Cafféban volt. Első alkalommal kedvesen jázminos zöld teát ajánlottak nekem, majd pár napra rá Nati, a felszolgálólány már azzal fogadott, hogy akkor hozza a szokásos zöld teámat. Lenyűgözött a kedvessége és figyelmessége. Azóta is a kávézó a törzshelyem, és Nati a kedvenc felszolgálóm.

  Németh Andrea, FOX Autorent
 • Papp Zoltán
  2014. 07. 23.
  Életemben sok helyen sok cappuccinot elfogysztottam már. De nyugodtan kijelenthetem, hogy a minőség és az üzletük igényes kialakítása, harmóniája a legjobbak közé emelte Önöket. És ezt a kellemes érzést még megfűszerezték a kedves és mosolygós kiszolgálással :-) Minden elismerésem. Sok sikert kívánok a továbbiakban is.
  Tisztelettel: P.Z.
 • Sharkey
  2014. 07. 20.
  A tuti tipp egy nehéz nap után: Café Macchiato meleg tejjel, illetve Sármelléken (ugyanez a cég) megkóstoltam a mézes kávétokat és összeugrik a nyál a számban, ha eszembe jut. Utoljára SüdTirol-ban ittam hasonlót, pedig az is olasz kávé, de nem ér az itteni nyomába! Köszönünk mindent és a szíves vendéglátást!

  Üdv a lányoknak (akik mellesleg csinosak)!
 • Kiss Gábor
  2014. 07. 18.
  Sok helyen kóstoltam már capucchinot, de a Macchiato Cafféban igazán különlegesen készítik. A tejhab és a kávé is tökéletes, a mosolygós kiszolgálás pedig kellemessé teszi a kávézást.