MENÜ

Cégünkről

A Macchiato Caffe-t 2004-ben hoztuk létre a Hévízi-tótól 400 m-re.
Mára Hévíz egyik szimbolikus helyévé váltunk, köszönhetően a megújuló választéknak, az egyedülálló kínálatnak és a magas minőségnek. A kávézó 2018 tavaszától teljesen felújítva vadonatúj ét- és itallappal, exkluzív termékekkel várja Vendégeit!

Munkatársaink magasan képzett vendéglátóipari szakemberek, számunkra a vendég és a vendég maximális kiszolgálása az első.

Alapanyagaink, kínálatunk is a magas minőségre épül. A kezdetektől fogva illy kávéból készítjük kávékülönlegességeinket, megismertetve vendégeinkkel az olasz kávékultúrát. Nem csak a hagyományos espressot, de a kávékoktélokat is ebből készítjük. Az arabica kávészemek az illyhez különlegesen alapos válogatás után jutnak el, illatuk, aromájuk folyamatosan magas minőséget garantál. Kóstoljon bele ön is!

Kávéinkhoz olasz receptúra alapján készült Segreto süteményeket kínálunk, tiramisu, profiterol, millefoglie, fragola, costata is megtalálható süteményes pultunkban.

Újdonságként már az olasz pármai és san daniele sonkákból valamint magas minőségű olasz sajtokból készült tálakat "piattikat" is megkóstolhatnak Vendégeink!

Igazán mediterrán hangulatot varázsolunk a teraszra! Grillszendvicseinket házi sonkával, mozarrellával, rukkolával készítjük.

Italkínálatunkban megtalálja a magyar borvidék borait és különleges koktélokat, röviditalokat, limonádékat, söröket is.

A Macchiato Cafféban vendégeink részére ingyenes WIFI hálózat érhető el, így akár egy üzleti megbeszélést is szervezhetnek hozzánk.

Térjen be a Macchiatoba barátaival, családjával, kóstolja meg különlegességeinket!

Miért a Macchiatoba?

A Macchiato Caffe & Lounge kitűnő választás egy reggeli kávéhoz, üzleti megbeszéléshez, családi sütizéshez, de egy esti lazulós baráti borozáshoz, koktélozáshoz is!

  • Kávékülönlegességek
  • Olasz sonka és sajttálak helyben sütött kenyérkülönlegességekkel
  • Segreto sütemények
  • Széles koktélkínálat
  • Palackozott borok
  • Limonádék, teák, üdítők
  • Wi-Fi