MENÜ

Rólunk

Legyen szó egy családi vagy baráti találkozóról, egy randevúról vagy üzleti megbeszélésről, nálunk jó helyen jár.

A tíz éves Macchiato Caffe Hévíz belvárosában - 2018 tavaszától teljesen megújulva, új designnal, új tartalommal várja vendégeit.

Mind az üzlet kialakítása mind kínálatunk magas minőségi igényekre épül. Azt valljuk, hogy csak minőségi alapanyagokból és magas szaktudású felszolgáló személyzettel tudjuk a Hévízre érkező vendégeket maximálisan kiszolgálni.

Kávékülönlegességeink az olasz illy kávéból készülnek, állandó minőséget garantálva a kávékedvelőknek. A hagyományos espresso mellé igazi kávékülönlegességeket is kóstolhatnak nálunk.

Újdonságunk - az Olaszországból érkező, helyben leheletvékonyra szeletelt világhírű sonkákból, pikáns olasz sajtokból a vendég kívánsága szerint készített táljaink, melyhez házi kovászos, helyben sütött kenyereket kínálunk!

Süteményeink az olasz receptúra alapján készült Segreto sütemények- megkóstolhatják a hamisítatlan olasz tiramisut, profiterolt, de krémest, mákos gubát és szezonális gyümölcsökkel készült süteményeket, réteseket, croissant is kínálunk süteményespultunkban.

Palackozott boraink a legjelentősebb magyar borvidékekről származnak, koktélkínálatunk és rövidital választékunk szinte végtelen.

Grillezett szendvicseink ízvilága is mediterrán hangulatot idézi. A házi érlelt sonka, rukkola, mozarella, roast beef szendvics egy könnyű ebéd vagy vacsora lehet.

Újonnan nyílt hátsó teraszunk igazi bisztró hangulatban várja a vendégeket.

A Macchiato Caffeban ingyenes WIFI áll rendelkezésre, így akár üzleti megbeszélésnek is kitűnő helyszínt biztosítunk.