MENÜ

Süteményeink

Segreto süteményeink a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek.

Mind küllemükben mind ízükben a legjobb olasz cukrászdákat idézik Segreto süteményeink, hűtőpultunk előtt állva gyakran nem is tudjuk eldönteni, melyik lenne a legjobb választás. Érdemes végigkóstolni a teljes kínálatot!

Vendégeink igazi olasz ízelítőt kapnak: tiramisu, profiterol, millefogile, crostata di frutta mellett számos szezonális süteményt is kínálunk, ezen kívül olaszosan újragondolt sacher tortát is tartunk.

Tartufo

Tartufo

„Aki erkölcsös és erényes életet szeretne élni, az ne kóstolja meg a szarvasgombát” - mondja egy olasz közmondás. Való igaz, ez a vadonatúj Segreto sütemény igazi ízorgiaként lett megalkotva, de óriási hiba lenne kihagyni a fűszeres szilvalekvár, a szarvas- gombás gesztenyekrém, és a vörösbor kaviár táncát, melyet üvegbe zárva, egy fűszeres morzsán lejtenek! Ajánljuk mindenkinek, aki valami extrára, újra, különlegesre vágyik!
Lavanda

Lavanda

Ha csukott szemmel kóstolnánk bele ebbe a halványlila desszertbe, a Provencei levendulamezőkre repítene minket. De kár lenne kihagyni a látványt, ami felér egy impresszionista festménnyel. Hogy még jobban kihangsúlyozzuk a levendula varázs- latos illatát, és ízét, citrommal párosítottuk! Egy könnyű citrusos tésztán, lágy levendulakrém citromos ganache-al, tetején levendulavirág. Egyszerű, de mégis szemkápráztató, ragyogó Segretodesszert, kis francia életérzés az olasz süteményeink között!
Caramello Salato

Caramello Salato

Só és karamell? Első hallásra bizarrnak is tűnhet, de találko- zásuk végeredménye nem egy sós íz lesz, hanem a karamell íz extra sebességre kapcsolva! Hogy még jobban fokozzuk a hatást, különböző textúrákban vonultatjuk fel a desszerten belül ezt a mély, intenzív karamell ízt. A brownie morzsa és sós ka- ramell kombóra a koronát a tetejére szórt pirított bacon kockák teszik fel!
Cannoli

Cannoli

Ha ricotta, és édesség, akkor sokunknak már a fülünkben cseng a Keresztapa film kultikus mondata: “Leave the gun, take the cannoli!” - Hagyd a fegyvert, hozd a cannolit! - így vált világhí- rűvé Szicília kedvenc süteménye, mely a Segretot is megihlette! Alapja egy vaníliával és narancshéjjal dúsított, tejszínnel sely- mesített ricottakrém, kabátja pedig ropogós pisztácia és cso- koládé. Tésztája ugyancsak különleges. A csövecske egyfajta omlós tészta, mely szicíliai desszertbort - marsalát - tartalmaz.
Caramello

Caramello

A karamell és a fehér csokoládé találkozása. Igazán különleges desszert, ami megédesíti a délutáni kávézást.
Castagna al Amarena

Castagna al Amarena

A gesztenye íze a roppanós amarena meggyel és a fahéjas, gyömbéres fűszeres tésztával a legszebb Földközi-tengeri mesékbe röpít bennünket.
Ciocco Lampone

Ciocco Lampone

Desszertünkön a lágy málnát egy markáns csokiréteggel bevonva egy karakteres ízt és látványt alkottunk.
Cioccolato d'Arancia

Cioccolato d'Arancia

Az elegáns, mélysötét színű csokoládé és a kandírozott narancs íze úgy játszik velünk, mint a szél Capri azúrkék hullámaival.
Cioccolato

Cioccolato

Csupacsoki. Igazi íz és energiabomba, minden elemében csokoládéval.
Creme a Castagna

Creme a Castagna

Süteményünk gesztenyekrémmel készül, tetejére csokoládéval bevont gesztenyegolyót teszünk.
Crostata di frutta

Crostata di frutta

Az évszakoknak megfelelően válogatjuk a legfrissebb gyümölcsöket erre a linzerkosárra, amit lágy vaníliakrém tesz kívánatosabbá.
Crostata ai frutti di bosco

Crostata ai frutti di bosco

A linzertésztába töltött csokoládés túrúókrém és az erdei gyümölcsök a színes velencei karneválokat juttatják eszünkbe.
Cocco palla

Cocco palla

Az olasz nyaralások és tengerpartok hangulatát hozzuk el ebben a kókuszos süteményben.
Dolce della Casa bianco

Dolce della Casa bianco

A vasárnapi képviselő fánk ízét juttatja eszünkbe ez a hófehér, vaníliás profiterol golyócskákkal díszített sütemény.
Dolce della Casa nero

Dolce della Casa nero

A vaníliakrémmel töltött kis fánkocskákat csokoládéval borítottuk le.
Curry Nero

Curry Nero

Csodálatos ízharmóniát alkot a curry a lédús ananásszal. A meglepő fekete színárnyalatot a fekete curry adja a desszertnek.
Fragola

Fragola

Az eperszínű süteményen megülő pirosló eperdarabok játékos flörtre hívnak. Ezzel az elegáns, légies édességgel bárkit leveszünk a lábáról.
Fragolosa

Fragolosa

Ha a friss, tejszínhabos eper a kedvenced, akkor ez az eperszemekkel bolondított sütemény is ízleni fog.
Il Melograno

Il Melograno

A gránátalma és a bazsalikom könnyű flörtjéből született ez a friss és egyedi alakú desszert. Akár karácsonyfadísz is lehetne, de inkább kóstoljunk bele!
Papavero di sogno

Papavero di sogno

A guruló fekete mákszemek és a pirosló erdei gyümölcsök igazi olasz eleganciát sugallnak.
Lampo Mille

Lampo Mille

Roppanós leveles tészta lapok habkönnyű málna krémmel. A Millefogile vaníliás ízét egy friss, üde színű málna váltja ebben a desszertben.
Lamponosa

Lamponosa

A friss, guruló málnaszemek varázslatos nyári pillanatokra emlékeztetnek bennünket.
Marzapane

Marzapane

Marcipános süteményünk a Velencét idézi, minden problémára édes megoldás nyújt.
Mascarpone

Mascarpone

Gyümölcsökkel megszórva a hófehér krémes mascarpone nem csak ízben, de látványban is felejthetetlen. Engedjünk a csábításnak.
Millefogile

Millefogile

Igazi olasz krémes-roppanós leveles tészta lapok habkönnyű vaníliakrémmel.
Mimosa ciocco

Mimosa ciocco

A lágy, női mimózát markáns csokoládé ízzel keverjük, és piros gyümölcsök dzsemével bolondítjuk.
Mimosa vaniglia

Mimosa vaniglia

Igazi női édesség. Hófehér süteményünk közepébe pirosló erdei gyümölcs dzsemet rejtettünk.
Panna cotta csokoládé

Panna cotta csokoládé

A panna cotta a nyári esték sztárja lehet, hűtve fagylalt helyett is fogyaszthatjuk. A tejpuding alapra vékony réteg csokoládét tettünk, az egészet pedig üvegbe zártuk. Mintha Piemontéban lennénk.
Panna cotta gyümölcsös

Panna cotta gyümölcsös

Üvegbe zártuk a piemonti nyarat. A friss, könnyű tejes alapot megbolondítottuk egy kis savanykás gyümölcszselével. Tökéletes választás, ha egy könnyed desszertre vágyunk.
Papavero

Papavero

A mákszemek és az erdei gyümölcsök játékossága ebben a süteményben az első pillanatban elvarázsol bennünket.
Profiterol bianco

Profiterol bianco

Grillázs kosárkába profiterol golyócskákat töltünk és fehér csokoládéval öntjük le. Kakaószórással tesszük izgalmasabbá.
Profiterol nero

Profiterol nero

A ropogós, mandulás grillázs kosárkába profiterol golyókat tettünk. A szinte fekete, fényes csokoládé öntet egy milánói kávézót juttat eszünkbe.
Limoncello

Limoncello

A sorrentoi citromligetekben érezzük magunkat, ha belekóstolunk ebbe a desszertbe. A vidám színű palla mellé egy jéghideg proseccot ajánlunk!
Sacher

Sacher

Igazi Monarchia-korabeli édesség. A roppanós csokoládé réteg és a lágy sárgabarack lekvár közel két évszázada kápráztatje el a Sacher hívőket.
Torta di formaggio

Torta di formaggio

Zamatos, nyárízű sárgabarack lekvár került ebbe a fenséges sajttortába.
Tonka Palla

Tonka Palla

Desszertünk egy leheletnyi aranyporral és sok-sok csokoládéval készül. A tonkabab karakteres íze és illata a csokoládéval keverve a legizgalmasabb! Igazi csábítási kellék!
Tiramisu

Tiramisu

A kávéval meglocsolt tészta lapok, a lágy mascarpone krém és a fuvallatnyi kakaópor sütemény formában igazi dolce vita érzést kelt bennünk.
Torta della Nonna

Torta della Nonna

Az eredeti olasz ízeket hozzuk el ebben a desszertben a sült túróval és a rápirított mandulával. A sütemény tetején levő porcukor fuvallat a mandulavirágzást juttatja eszünkbe.
Mousse di Mango

Mousse di Mango

A lágy mangóhabos desszertünk friss mangószelettel igazi mediterrán hangulatot áraszt.
Pere

Pere

A körte és a csokoládé találkozása. A bársonyos csokoládé bevonattal igazán elegáns desszertet alkottunk.
Caffe Macchiato

Caffe Macchiato

A kávé ízű tükörzselé alatt kávékrém és ropogós csokoládés keksz játszik az érzékeinkkel.
Pistacchio

Pistacchio

Pisztácia és fehér csokoládé-ha igazi luxusra vágysz.
Paleo Lampone

Paleo Lampone

A paleo sütemények az egészséges táplálkozás híveinek hozzák el az olasz dolce vita érzést. Nekik sem kell lemondani az édességekről és a finom ízekről. Málnás paleo desszertünk mandulalisztből készül, látványban, ízvilágban nem lóg ki süteményeink sorából, miközben minden összetevője a paleo.
Paleo Sacher

Paleo Sacher

A Monarchia kedvenc csokoládés, baracklekváros édessége a paleo hívek számára. Csak a paleo diétában fogyasztható alapanyagokat használunk.
Paleo Ciocco Amarena

Paleo Ciocco Amarena

Ki mondta, hogy a csokoládé nem illeszthető a paleo diétába? Glutén-, cukor- és laktózmentes süteményünk csokoládé és amarena meggy ízben nagyon kedvelt a diétázók körében. Igazi édes bűnbeesés.
Paleo Marzipane

Paleo Marzipane

A fekete színű tészta lágy fehér krémmel és a cukor nélküli paleo marcipánnal különleges látvány. Ehető arany színű golyócskával tettük izgalmasabbá.
Paleo Cocco-Mela

Paleo Cocco-Mela

Az almás paleo süteményünk roppanós csokoládéval bevonva tökéletesen illeszkedik a paleo étrendbe.